Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17/U19: Höstmatcher på Behrn och Grimsta

ÖSK U17 spelar idag sin sista seriematch i pojkallsvenskan. Sedan väntar slutspelet med en åttondelsfinal redan nästa vecka. Idag har laget en svår uppgift framför sig när man på bortapaln möter Brommapojkarna, som redan är klara slutsegrare. Till Grimsta kommer följande trupp att resa: Adam Nilsson (mv, -98), Tim Bergström, Michel Yanez, Johan Sjögren, Albin Ödberg, William Gunnarsson, Viktor Walldén (-98), Oliver Kåhed (-98), Almin Masic (-99), Marcus Karlsson (-98), Yosef Al-Mayahi, Mirza Turan, Joel Nilsson, Albin Rydberg (U16), Ebrima Jaiteh (U16), Gabriel Fernsten (U16) och Samuel Brunnberg (U16, -99).

Det saknas en del spelare i truppen som väl borde vara med. Den målfarliga duon Felix Möller och Jonathan Lundberg finns inte med i bussen liksom mittfältaren Mikael Loön. Förmodligen innebär detta att de kommer att spela med U19, som i eftermiddag möter Åtvidabergs FF på Behrn Arena (16:00). För den matchen har jag dock inte sett någon trupp på ÖSKs hemsida.

Åtvidabergsmatchen väger inte så tungt resultatmässigt för ÖSK, som svävar i ingenmanslandet mellan slutspel- och nedflyttningsstrecken. Förmodligen anser man från ÖSKs sida, att U19-serien ändå erbjuder ett bättre motstånd, varför man väljer att använda sig av några av de bättre spelarna från U17. Eller så är det så att man haft svårt att få ihop ett lag ur den rätt tunna truppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.