Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16: SM-gruppspel i helgen

Vinst i DM-finalen gav en biljett till gruppspel i SM.

Vinst i DM-finalen gav en biljett till gruppspel i SM.


ÖSK Ungdoms F16-trupp deltar den här helgen i gruppspelet för åldersklassens SM-turnering. En turnering där 97-orna förra året gick till final. Matcherna spelas på Behrn Arena och för motståndet står AIK från Solna resp. Vaksala IF från Uppsala. Spelschemat ser ut på följande sätt.

26/9 20:00 Örebro SK – AIK FF
27/9 13:00 AIK FF – Vaksala SK
28/9 12:00 Vaksala SK – Örebro SK

Bloggen tror att det här kommer att bli en tuff uppgift för tjejerna – speciellt som de inte kan räkna med att ha med Freja Olofsson och Sabina Forsberg, som är väl ingår i A-lagstruppen för div 1-finalen mot Västerås BK 30 i morgon lördag.

Följande spelare ingår i SM-truppen: Agnes Andersson, Sofia Andersson Gustafsson, Sarah Axelsson, Wilma Brogren, Elsa Fredriksson, Lova Händel, Julia Johansson, Ellen Jonsergårdh, Filippa Jägerhill, Anna Karlsson, Elsa Karlsson, Malin Landmark, Jomanda Lundström, Amanda Nordenby, Hanna Persson, Emma Pettersson, Linnea Wetterberg och Emma Östlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.