Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Storseger i väst

2014-07-23_DSC_0007_Jonathan Eriksson

Jonathan Eriksson – tremålsskytt mot FC Kristinehamn.

ÖSKs U15 besökte på söndagen Kristinehamn och kunde återvända hem till Örebro med en 9-1 seger i bagaget. Nu tillhör iofs. FC Kristinehamn de lag ”man skall slå” i den här serien. Men ändå, nio mål på bortagräs är inte dåligt oberoende av motstånd. Efter en rätt jämn första halvlek då ÖSK-ledningen inskränkte sig till 2-1 lossande målskyttet ordentligt i andra med ytterligare sju mål som resultat.

ÖSKs mål gjordes av Jonathan Eriksson (3), Nadir Ayeva (2) samt Anton Söderman, Henrik Westher, Touma Sabbagh och Sebastian Ternevid som gjorde var sitt. Notabelt är att Ayeva som gjorde två av målen har två år tillgodo på 99-orna samt att målvakten Jacob Nilsson tillhör U14.

Startspelare: Hassan Hussain, Samuel Brunnberg, Samuel Oskarsson, Viktor Petersson, Anton Söderman, Henrik Westher, Touma Sabbagh, Mattias Sjöberg (k), Jonathan Eriksson, Olle Askerblom, Jacob Nilsson (mv, U14).
Avbytare: Sebastian Ternevid, Adam Fredriksson, Sebastian Carone, Beroa Rahman och Nadir Ayeva (-01).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.