Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Förlust mot Djurgården

I skuggan av ÖSKs bortmatch mot Falkenberg mötte ÖSKs U19-lag serieledarna från Djurgårdens IF i juniorallsvenskan. Matchen slutade med hemmaförlust 3-5 efter det att ÖSK två gånger tappat sin ledning. De svartvita startade matchen bäst och ledde efter en halvtimmes spel med 2-0 efter mål av Andreas Klingström och Christer Lipovac. Djurgården reducerade och kvitterade innan Felix Möller på nytt kunde ge hemmalaget ledningen. Djurgården avslutade sedan matchen som det starkaste laget.

Matchfakta:
12. 1-0 Andreas Klingström
32. 2-0 Christer Lipovac
41. 2-1
51. 2-2
56. 3-2 Felix Möller
67. 3-3
82. 3-4
88. 3-5

Startelva: Edwin Ahlnäs, Yosef Al-Mayahi, Felix Möller, Amel Rastoder, Andreas Klingström, Joel Nilsson, Hugo Eriksson, Christer Lipovac, Carl Ekstrand Hamrén, Marcus Elmersson (mv), Anton Westerlund (k)
Avbytare: Adam Nilsson (mv), Almin Masic, Oscar Fardelin, Max Lindborg och Simon Glännestrand

1 kommentar – kommentera

Matte

En match man kunde vunnit, men av nån anledning
ser laget omotiverat och håglöst ut..finns bra mycket
mer att ta ut av de killarna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.