Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Det drar ihop sig

Silvia Erkisi visade sig vara en förstärkning på mittfältet i matchen mot IFK Lidingö.

Silvia Erkisi visade sig vara en förstärkning på mittfältet i matchen mot IFK Lidingö.

Tre matcher kvar att spela, ÖSK Söder Dam i serieledning och alltså allt i egna händer. ÖSK Söders damlag går nu in i slutstriden om ära och serieseger. Men det är inget lätt program laget har framför sig. Först en bortamatch mot topplaget och tidigare serieledarna från IFK Nyköping, nästa vecka förhoppningsvis en seriefinal hemma på GPP IP mot Västerås BK30 och så avslutas serien med en bortamatch mot P18 IK med allt vad det innebär av logistiska utmaningar (typ färja, övernattning etc).

Men först är det alltså IFK Nyköping som (helst) skall besegras. Hemmamatchen på GPP slutade 2-2 efter det att Söder tappat en 2-0 ledning. Till Nyköping reser en trupp som fortfarande saknar sin speciella målskytt Sara Sandberg och mittfältaren Joline Jakobsson. Jämfört med den senaste matchen går Maya Pettersson och Sara Hjelm in i stället för Saga Magnusson och Ida Scherling.

Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Maya Petterson, Stina Gävbo, Sara Hjelm, Lisa Sundell, Silvia Erkisi, Hanna Holmgren Karlsson, Camilla Erkisi, Sejde Abrahamsson, Sabina Håkansson, Sabina Forsberg, Sandra Johansson, Klara Thorsén, Amanda Nordenby, Freja Olofsson, Emma Tivemo, Hanna Åbom (k) och Cassandra Söder (mv).

Nyköping förlorade sin senaste match mot Enskede IK med 4-0 medan ÖSK Söder besegrade IFK Lidingö med 3-1. Toppkonkurrenten Västerås BK30 har heller inte någon lätt match den här omgången. De möter nämligen Enskede om än på hemmaplan.

Matchen spelas lördag kl. 14:00 på Folkungavallen i Nyköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.