Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Stark trupp till Gefle

Med en på det hela taget skadefri trupp så kan ÖSK ”kosta på sig” att även sända starka matchtrupper till U21-matcherna.

Till kvällens bortamatch mot Gefle IF blir det följande spelare som får representera de svartvita: Jacob Rinne (mv), Marcus Elmersson (mv), William Atashkadeh, Ilir Berisha, Carl Ekstrand Hamrén, Hugo Eriksson, Karl Holmberg, Marcus Karlsson, Christer Lipovac, Boris Lumbana, Jonathan Lundberg, Ayanda Nkili, Mohammed Saeid, Mirza Turan, Anton Westerlund och Christoffer Wiktorsson.

Vi noterar att William Atashkadeh ännu inte drabbats av någon ny skada. Klarar han sig igenom matchen mot Gefle på ett bra sätt är det väl inte omöjligt att han kan ta en plats i spelartruppen mot Falkenberg. I den senaste U21-matchen tyckte jag att såg förvånansvärt fräsch och löpvillig ut. Saknas i truppen av okänd anledning gör Samuel Mensah. Skadekänningar?

Utöver de ungdomar som normalt tränar med A-truppen åker även 97-orna Jonathan Lundberg (anfall/mittfält) och Mirza Turan (mittfält) samt Marcus Karlsson (anfall, född -98) med till Gästrikland. Almin Masic som var med mot AIK har P15-landskamper denna vecka.

Gefle IF: U21-laget mot Örebro SK

Matchen spelas kl. 17:00 på Strömvallen.


Resultat: Det blev en förlust med 3-1 för ÖSK. Lite svårt att förstå med tanke på hur ÖSKs trupp såg ut.

NA: ÖSK föll – trots nio A-lagsspelare

Matchfakta:
59. 1-0 Emil Bellander
68. 2-0 Sive Pekezela
75. 2-1 Kalle Holmberg (Mirza Turan)
84. 3-1 Dardan Mustafa

Laguppställning: Jacob Rinne – Hugo Eriksson (ht), Anton Westerlund, Ilir Berisha, Christoffer Wiktorsson – Christer Lipovac (ht), Boris Lumbana, Mohammed Saeid, Jonathan Lundberg (72) – Karl Holmberg, William Atashkadeh (ht)
Avbytare: Marcus Elmersson (mv), Carl Ekstand Hamrén (ht), Ayanda Nkili (ht), Mirza Turan (ht), Marcus Karlsson (72)

2 kommentarer – kommentera

Matte

Vad ställde Gefle upp med, likvärdig trupp eller
mindre erfaren?

Ficedula hypoleuca

Gefle hade ungefär lika många spelare från A-truppen, men inte så välkända namn (för mig).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.