Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ändrat datum för slutomgången

Den allsvenska slutomgången i vilken samtliga matcher skall spelas samtidigt har fått ett nytt speldatum. De har flyttats från söndagen den 2 november kl 15:00 till lördagen den 1 november kl 13:00. Detta för att passa in bättre med Malmö FFs spelschema i Champions League.

ÖSK har BK Häcken hemma i den sista omgången. Det är möjligt att det nya datumet passar lite bättre för de som även är intresserade av ÖHK. De har bortamatch mot Djurgården den 2 november och på det här sättet blir det ingen datummässig krock med den matchen. Fast lördag kl 13:00 är väl egentligen inte någon bra dag/tid för en fotbollsmatch. Det blir nog rätt så tomt på sponsorsplatserna på Norra Läktaren med den tidsmässiga placeringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.