Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Vinst i Karlstad

U16 i Karlstad

U16 i Karlstad

ÖSKs 98-or har i kväll varit i Karlstad och mött Carlstad United i den regionala P16-serien. Matchen slutade med bortaseger (för ÖSK alltså) med 1-0. Målet gjordes av Jakob Ludéen. I ÖSK-målet var det Jack Meehan som höll nollan. ÖSK har tre bra målvakter förra -98, men det var ända Jack som är ett år yngre som stod i mål. Är alla de tre andra skadade?

Av lagets hemsida att döma blev det inte någon match i skönspelets tecken. Snarare handlade det mest av allt om kamp, kamp och många felpassningar.

Lagets hemsida: Carlstad United – ÖSK 0-1

ÖSKs matchtrupp: Jack Meehan (mv, U15), Max Jansson Åhlén, Hugo Ljunglöf (k), Jakob Ludéen, Gustaf Montin, Kevin Suarez, Burin Jankaew, Jacob Pehrson, Oscar Sandberg, Gabriel Fernsten, Samuel Brunnberg (U15), Pontus Bergström, Adem Greku, Björn Lemte, Viktor Franssila (U17), Oliver Kåhed (U17)

Jack Meehan och Samuel Brunnberg (Foto: Jacks twitterström)

Jack Meehan och Samuel Brunnberg (Foto: Jacks twitterström)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.