Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Knapp seger i Södertälje

Christer Lipovac: Hat trick mot Syrianska FC

Christer Lipovac: Hat trick mot Syrianska FC

Efter det framgångsrika U17-laget var det dags för ÖSKs U19 att ta sig an Syrianska FC. Seger blev det även i den matchen om än siffrorna blev betydligt knappare. Det här var en match jag var lite orolig för eftersom truppen matchas rätt hårt den senaste veckan. Men tre mål av Christer Lipovac och ett av Anton Westerlund räckte precis till seger mot syrianerna som gjorde tre.

ÖSK ligger i mitten av serietabellen och lär göra det även när serien avslutas. Serien i sig själv bjuder inte på så värst mycket dramatik om inte laget ligger vid något av strecken. Ettan och tvåan får spela slutspel och till de placeringarna kan ÖSK inte nå. Lag tretton och fjorton flyttas ned till juniorallsvenskans div 1 och så illa lär det inte gå för ÖSK. De övriga 10 plceringarna innebär varken upp-eller nedflyttning.

Matchfakta:
15. 0-1 Christer Lipovac
21. 0-2 Christer Lipovac (straff)
47. 1-2
49. 1-3 Anton Westerlund
50. 2-3
58. 2-4 Christer Lipovac
79. 3-4

Startelva: Marcus Elmersson – Edvin Ahlnäs (65), Oskar Fardelin, Oskar Ålgars, Andreas Klingström – Hugo Eriksson, Anton Westerlund (k), Amel Rastoder, Felix Möller (55) – Carl Jägerhill (85), Christer Lipovac
Avbytare: Simon Glännestrand (55), Mirza Turan (65), Almin Masic (85) , Johan Sjögren, Oliver Kåhed, Joakim Brunnberg (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.