Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Förlust i seriefinal

ÖSK förlorade toppmatchen mot Nyköping BIS med 2-0. Ett resultat som av matchrapporten på lagets hemsida att döma inte återspeglade matchbilden. Men så kan det gå ibland. I och med sin vinst gick ny Bissarna upp på samma poäng som ÖSK. De svartvita är dock fortfarande etta tack vare en sju mål bättre målskillnad.

ÖSKs matchtrupp: Adam Nilsson (mv), Albin Rydberg (mv), Max Jansson Åhlén, Hugo Ljunglöf (k), Jakob Ludéen, Gustaf Montin, Kevin Suarez, Burin Jankaew, Jacob Pehrson, Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Gabriel Fernsten, Samuel Brunnberg, Pontus Bergström, Adem Greku och Björn Lemte.

Lagets hemsida: Förlust i seriefinalen mot Nyköping BIS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.