Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK F16 distriktsmästare

Örebro SK - DM-mästare för klass F16 år 2014.

Örebro SK – DM-mästare för klass F16 år 2014.

I går kväll blev ÖSKs flickor i klass F16 DM-mästare. De visade på så sätt att det finns ett lovande gäng ungdomar som tagit över efter den juniortrupp som tog steget över till söderdamernas seniortrupp inför den här säsongen.

Thomas Lundström har skickat över en bild på det nykorade mästarlaget samt en liten matchrapport.

ÖSK:s F16-lag vann igår DM-finalen mot IFK Hallsberg FK i en rafflande match som tillslut fick avgöras på straffar. Hallsberg tog ledningen med 1-0, men ÖSK:s Filippa Jägerhill kunde kvittera strax före halvtidpaus. Andra halvlek blev ett ställningskrig och resultatet stod sig tiden ut. Efter förlängning fick så finalen avgöras på straffar. ÖSK slog säkert in 6 st straffar, varefter Hallsberg missade sin. Därmed gick DM titeln till ÖSK-tjejerna. ÖSK:s straffar slogs av Amanda Nordenby, Filippa Jägerhill, Lova Händel, Emma Östlund, Sabina Forsberg och Elsa Fredriksson.

Bloggen som själv inte hade möjlighet att sända någon till matchen tackar för bild och rapport.

Line-Up före matchen. Fotot från ÖSK Ungdoms Twitterflöde.

Line-Up före matchen. Fotot från ÖSK Ungdoms Twitterflöde.

Enligt förbundets matchrapport (som verkar vara preliminär) bestod gårdagens matchtrupp av följande spelare: Sofia Andersson Gustafsson (mv), Ellen Jonsergårdh, Amanda Nordenby, Jomanda Lundström, Agnes Andersson, Sarah Axelsson, Malin Karlefeldt Landmark, Sabina Forsberg, Lova Händel, Wilma Brogren, Anna Karlsson, Emma Östlund, Elsa Fredriksson, Emma Pettersson, Elsa Karlsson,
Julia Johansson, Filippa Jägerhill (k) och Fanny Edvinzon (mv).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.