Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-kalendern

Jag har gjort ytterligare några förändringar till vad jag kallar ÖSK-kalendern. I den finns alls matcher för ÖSKs A-lag, de olika U-lagen samt ÖSK Söders herr- och damlag inlagda. Vägen till kalendern har dessutom blivit om inte kortare så i alla fall direktare. Det räcker med att klicka på ÖSK-loggan i kolumnen till höger.

När jag började använda Google-kalendern för detta ändamål rensade jag bort matcherna så fort de var spelade. I fortsättningen kommer jag att låta spelade matcher stå kvar några dagar kompletterade med resultaten. Dessutom har jag lagt dit en länk till fotbollförbundets matchrapport.

Fördelen med Google-kalendern sett ur Bloggens synvinkel är att den blir betydligt lättare att hålla a-jour. När jag använde ett inklistrat Exel-ark fick lov att göra ett nytt och klistra in detta varje gång jag ville ändra något. Med Google-kalendern går det nu nästan automatiskt.

Dessutom är det ju en fördel att eftersom jag gjort Google-kalendern publik kan man enkelt lägga till denna kalender till sina övriga kalendrar (om man har några). På så sätt får man enkelt med sig kalendern på sin smartphone och/eller läsplatta. Dessutom blir det ju onekligen betydligt enklare att navigera sig till berörda matchrapporter med dessa hjälpmedel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.