Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Intensiv fotbollsvecka för A och U

ÖSK Fotbolls representationslag står inför en minst sagt intensiv fotbollsvecka.

Det började redan igår då U19 tog emot och besegrade IFK Luleå i juniorallsvenskan. I kväll har A-laget bortamatch mot Åtvidaberg samtidigt som U17 möter Carlstad United på Behrn Arena. I morgon är det en U21-match på bortaplan mot Brommapojkarna med enligt uppgift ett rätt ”tungt” lag från ÖSK (bänkspelare plus spetsgrupp alltså). På onsdag är det DM-kvartsfinal mot Örebro Syrianska på Örnsro. Torsdag är ”vilodag” för samtliga inblandade innan A-laget spelar den superviktiga hemmamatchen mot Brommapojkarna på fredag kväll. Veckan avslutas sedan på lördagen i Södertälje, där både U17 och U19-lagen möter FC Syrianska i pojk- resp. juniorallsvenskan.

Riktigt hur man tänkte när man kilade in DM-kvartsfinalen på onsdag har jag svårt att förstå. Datumet passar nämligen inte något av lagen speciellt väl. ÖSK har som sagt ett minst sagt hektiskt veckoschema, medan syrianerna som äntligen verkar vara på god väg att få ett fast grepp om ledningen i div 3 (med vidhängande uppflyttningsmöjlighet) redan på fredag har ett tufft örebroderby mot FK Bosna92 att se fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.