Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Vinst mot Skiljebo

I den regionala P16-serien besegrade ÖSK idag Skiljebo SK med 3-1. Ett inte oväntat resultat eftersom ÖSK är serieledare och Skiljebo återfinns i den andra delen av tabellen. ÖSKs målgörare var Adem Greku (38.), Ebrima Jaiteh (52.) och Burin Jankaew (58.). Skiljebos mål kom sedan i den 69:e minuten.

I ÖSKs matchtrupp ingick följande spelare: Max Jansson Åhlén, Hugo Ljunglöf (k), Jakob Ludéen, Gustaf Montin, Kevin Suarez, Burin Jankaew, Jacob Pehrson, Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Gabriel Fernsten, John Lennartsson (mv), Samuel Brunnberg (-99), Pontus Bergström, Adem Greku, Björn Lemte och Albin Rydberg (mv).

Lagets hemsida: Ny trepoängare mot Skiljebo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.