Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fulltaligt på träningen

Bloggen besökte ”Vallen” idag för att kolla in träningen eller snarare truppen som tränade. Det var glädjande att konstatera, att samtliga spelare i A-truppen var i aktion. William Atashkadeh visserligen med ena handen i paket. Vid det avslutande 11 mot 11 på stor plan deltog samtliga spelare med undantag av Christer Lipovac, som fick lov att titta på tillsammans med tre andra juniorer. Det är såvitt jag kan påminna mig första gången jag sett samtliga spelare från A-truppen i spel på detta sätt. Även när alla tränat har några fått avstå storlansspelet. Positivt!

Av uppställningen vid 11 mot 11 att döma kommer det att bli Ahmed Yasin och Daniel Sobralense som tar hand om de två ytterpositionerna på mittfältet. Övriga platser i startelvan är väl med alla tillgängliga mer eller mindre givna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.