Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P16: Kumla i DM-finalen

Det är lite överraskande IFK Kumla som blir ÖSKs DM-finalmotståndare. I kvällens match mot BK Forward stod kumlingarna till slut som segrare även om segern satt långt inne. Ställningen var 1-1 efter full tid och förblev det även efter 30 minuters förlängning. Men i det avslutande straffsparksläggningen visade sig Kumla vara det bättre laget.

DM-finalerna i ungdomsklasserna skall normalt spelas den 31 augusti. Det är dock tveksamt om det går att ordna med så pass kort varsel eftersom både ÖSK och Kumla har regionala matcher att ta hänsyn till den helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.