Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-kalendern

Bloggen håller sig ju med en egen ÖSK-kalender för de lag som jag försöker att hålla någon slags koll på. Det rör sig om vad man skulle kunna kalla för ÖSK-familjens representationslag. Alltså ÖSK A, U21, U19, U17, U16. U15 samt ÖSK Söders dam- och herrlag. Den här kalendern har hittilldags utgjort en inklistad bit av ett kalkylblad som WordPress hanterar på ett utmärkt sätt. Men det blir rätt omständligt att hålla kalendern vid liv.

Därför har jag nu bytt system och länkar i stället till en publik Google-kalender, som är betydligt enklare att hålla uppdaterad. Den kalenderna har ju dessutom den fördelen att man på ett enkelt sätt (hoppas jag) kan integrera denna med övriga Google-kalendrar som man eventuellt använder sig av. Med Android-baserade smartphones och surfplattor är det i alla fall rätt enkelt att göra det. Hur det förhåller sig med IOS-baserad hårdvara vet jag iofs. inte, men det borde väl gå att fixa även i den miljön.

Kalendern ser ut på följande sätt och den kan väljas via det andra menyvalet från vänster.

1 kommentar – kommentera

Kal Ström

Det fungerar utmärkt i även iOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.