Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Bortaseger/Bortaledning mot Vasalund

ÖSKs U19-lag var i kväll i Solna för en match i juniorallsvenskan mot Vasalunds IF. En kvalificerad motståndare som slåss i juniorallsvenskans topp med Brommapojkarna och AIK om en av de två slutspelsplatserna.

Efter en bra match förra helgen med en knapp förlust mot serieledarna Brommapojkarna visade ÖSKarna i dagens match att formen håller i sig. Seger med 3-0 på bortaplan mot Vasalund är ett bra resultat – inte tu tal om annat.

ÖSK gjorde alla sina tre mål i första halvlek – alla tre inom en tiominutersperiod dessutom. Andra halvlek blev alltså sedan mållös.

Matchfakta.
31. 0-1 Jonathan Lundberg
32. 0-2 Christer Lipovac
39. 0-3 Anton Westerlund

Startelva: Marcus Elmersson, Edwin Ahlnäs, Oskar Ålgars, Max Lindborg, Felix Möller, Hugo Eriksson, Christer Lipovac, Carl Ekstrand Hamrén, Jonathan Lundberg, Simon Glännestrand och Anton Westerlund (k).
Avbytare: Karl Westdahl (mv), Rikard Hallgren, Oscar Fardelin, Carl Jägerhill och Andreas Klingström

Tillägg: Det verkar inte som om matchen är färdigspelad. Den bröts av allt att döma i den 69:e minuten på grund av ett oväder vid ställningen 1-3. Den skall tydligen spelas klart vid ett senare tillfälle.

1 kommentar – kommentera

Mattias

Enligt den info jag har bröts matchen i 69 min pga
oväder och skall återupptas vid annat tillfälle?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.