Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Seger mot Norrköping

ÖSKs U16-lag har fått en bra start på höstsäsongen. I söndags en 5-1 seger på bortaplan mot Värmbols FC. I förrgår en DM-seger över Karlslunds IF med 3-0. Idag blev det sedan ytterligar en 5-1 seger. Denna gång i en hemmamatch på Ekäng mot IFK Norrköping. Helt enkelt en riktigt bra vecka.

Matchfakta:
11. 1-0 Gustaf Montin
24. 2-0 Gabriel Erdinc
31. 3-0 Ebrima Jaiteh
35. 4-0 Ebrima Jaithe
58. 5-0 Jugo Ljunglöf
74. 5-1

Matchtrupp: Albin Rydberg (mv), Adam Nilsson (mv), Max Jansson Åhlén, Hugo Ljunglöf (k), Gabriel Erdinc, Jakob Ludéen, Gustaf Montin, Burin Jankaew, Jacob Pehrson, Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Gabriel Fernsten, Samuel Brunnberg, Viktor Franssila, Pontus Bergström, Adem Greku, Andrée Andersson Bredenberg och Björn Lemte.

Med 11 av 19 matcher spelade har ÖSK nu tagit hand om serieledningen.

Lagets hemsida: Örebro SK – IFK Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.