Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Ovanför strecket

ÖSK Söders herrlag kämpar precis som ÖSKs A-lag för att håll sig över det nedre kvalstrecket. Än så länge lyckas man om än knappt. I måndags var man i Askersund och fick stryk med 4-0. Vad värre var – två man blev utvisade och totalt inkasserades fem gula kort. Det fanns väl ett visst samband mellan bestraffningarna och baklängesmålen.

Igår mötte man så bottenkonkurrenten Hidingsta på hemmaplan med ett lag som såg rätt urholkat ut. Hidingsta gjorde ett tidigt mål och Pontus Björkman utjämnade i den 68:e minuten. Antalet varningar inskränkte sig till en enda.

Notabelt från den matchen är att söderdamernas tränare Niclas Collgård verkar ha spelat till sig en startplats hos söderherrarna. Redan i Askersundsmatchen var ”Shazze Akbari” tillbaka i laget efter att ha varit runt ett tag hos andra klubbar.

Det oavgjorda resultatet innebär att det fortsatt blir Hidingsta som belägger kvalplatsen två poäng efter Söder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.