Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helgens U-matcher

Alla ÖSKs U-lag var i aktion i helgen som var. U17-matchen mot AIK finns skildrad här på bloggen, men övriga tre matcher har fått en styvmoderlig behandling. Det beror på att två spelades på bortaplan och den tredje – U19 mot Brommapojkarna – tidsmässigt kolliderade med ÖSKs match mot Mjällby.


U19: Örebro SK – Brommapojkarna 1-2.
ÖSK skriver på hemsidan: ÖSK U19 förlorade helgens hemmamatch mot Brommapojkarna med 2-1. ÖSK:s mål gjordes av Christer Lipovac i den första halvleken.

Startelvan: Marcus Elmersson – Hugo Eriksson, Carl Ekstrand Hamrén , Oskar Ålgars , Andreas Klingström (75) – Almin Masic (65), Anton Westerlund (k), Amel Rastoder , Max Lindborg (75) – Christer Lipovac, Jonathan Lundberg (75)
Avbytare: Edwin Ahlnäs (75) , Rikard Hallgren (65), Tim Bergström (75), Simon Glännestrand (75) och Joakim Brunnberg (mv)

U16: Värmbols FC – Örebro SK 1-5.98-orna besegrade Värmbol med 5-1. Siffror som kanske var lite väl smickrande för ÖSK. Hemmalaget gjorde första målet redan efter 2 minuter. Burin Jankaew gjorde 3 mål, Gustaf Montin och Ebrima Jaiteh ett vardera. Roligt att se att Gustaf som väl varit skadad hela vårsäsongen är tillbaka igen och dessutom gör mål.

Matchtrupp: Albin Rydberg (mv), John Lennartsson (mv), Pontus Bergström, Max Jansson Åhlén, Hugo Ljunglöf (k), Jakob Ludéen, Gustaf Montin, Burin Jankaew, Jacob Pehrson, Oscar Sandberg, Ebrima Jaiteh, Gabriel Fernsten, Samuel Brunnberg (U15), Anton Anhammer, Adem Greku och Björn Lemte.

Lagets hemsida: Seger i Katrineholm


U15. Motala AIF – Örebro SK 3-1.
ÖSKs yngsta U-lag verkar inte ha skakat av sig formsvackan från Elite Hotel Cup. Höstsäsongen inleddes med en förlust i Motala.
Startelva: Olle Askerblom, Sebastian Carone, William Gåse, Hassan Hussain, Jack Meehan (mv), Samuel Oskarsson, Touma Sabbagh, Anton Söderman, Sebastian Ternevid, Martin Velander och Henrik Westher.
Avbytare: Simon Bladh (mv), Jonathan Eriksson, Carl Henning, Mohamud Hussen, Joel Nilsson, Beroa Rahman och Mattias Sjöberg (k)
Positivt att se att Simon Bladh är tillbaka efter en skadefylld vårsäsong. Därmed inget ont sagt om Jack Meehan som brukar tillhöra lagets bästa spelare.


Noterar för övrigt att Flickor 98/99 var i Färgelanda för cupspel. Laget krånglade sig vidare ända till finalen där de dock fick se sig besegrade med 2-0 av ett kombinationslag från Västra Mark/Öxnevalla med 2-0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.