Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Ung trupp möter Boo

Hanna Åbom bidrar med allsvensk rutin i den unga trupp som skall möta Boo FF.

Hanna Åbom bidrar med allsvensk rutin i den unga trupp som skall möta Boo FF.

Div 1 Södra Svealand står inför en intressant helg. Fyra av de fem lagen i den jämna toppen har inbördes möten och ÖSK Söder – det femte laget – ställs mot Boo FF som kämpar precis ovanför nedflyttningsstrecket. Söderdamernas tränare Niclas Collgård har haft en del luckor att fylla i sin matchtrupp och det kommer att bli en ovanligt ung trupp som tar sig an Boo. Om jag räknat rätt så är det hela 8 spelare som förra året tillhörde F97/98-truppen.

Matchtrupp: Ida Lindell (mv), Cassandra Söder (mv), Saga Magnusson, Stina Gävbo, Hanna Holmgren Karlsson, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Sara Hjelm, Camilla Erikisi, Maya Pettersson, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Sabina Forsberg, Anna Meijer, Joline Jakobsson, Emma Tivemo och Hanna Åbom (k).

Matchen spelas på GPP IP med den något opraktiska avsparkstiden 14:00. (Med tanke på MAIF – ÖSK som börjar 16:00).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.