Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: DM i nytt format

Sedan två år tillbaka har herrarnas DM börjat med ett gruppspel innan själva cupen börjar. I år låter ÖLFF även damerna börja med ett gruppspel fast formatet är lite annorlunda. För damernas del gäller, att de nio anmälda lagen möts i tre trelagsgrupper. Grupperna avgörs på en speldag där de tre lagen i gruppen möter de andra två i en match över 2*20 minuter.

För ÖSK Söders del innebär detta, att det blir spel söndag på Råssvallen i Guldsmedshyttan. Där kommer man dels att möta hemmalaget GSBK samt Rynninge IK. Precis som på herrsidan får lagen från lägre divisioner bonusstraffar. Med tanke på den korta matchtiden så kan det kanske bli lite jäktigt att hämta igen ett eventuellt underläge.

För matcherna i Guldsmedshyttan har Niclas Collgård & Co. tagit ut följande DM-trupp: Ida Lindell (mv), Saga Magnusson, Stina Gävbo, Hanna Holmgren KArlsson, Lisa Sundell, Klara Thorsén, Amanda Nordenby, Camilla Erikisi, Maya Pettersson, Sara Sandberg, Isa Olofsson Lindberg, Sabina Forsberg, Sandra Johansson, Joline Jakobsson, Sara Hjelm, Freja Olofsson, Anna Meijer, Sofia Andersson, Cassandra Söder (mv).

För övrigt låter Söder Dam meddela att…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.