Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Höstpremiär på GPP

Sabina Håkansson: Söderdamernas evighetsmaskin.

Sabina Håkansson: Söderdamernas evighetsmaskin.

ÖSK Söders damlag tar i kväll emot Forsby FF från Köping när det är dags för höstpremiären på Grönpepparparkens IP.  Motstånderskorna är nyuppflyttade från div 2 och inledde starkt, som många lag i deras situation brukar göra.  I premiären spelade de oavgjort mot söderdamerna genom att i slutminuten kvittera till 2-2.  Det är dock sådant som tar ut sig över en serie. I den senaste omgången var det ju ÖSK Söder som i samma situation rätt tursamt säkrade en fullpoängare.

I den senaste omgången fanns det några luckor i Söders laguppställning. Den största var väl den där Sabina Håkansson brukar hålla till. Den här veckan är hon tillbaka och kommer säkert genom sina löpningar att bidra till att Forsbys försvar kommer att få jobba hårt. Något som lär passa ÖSK Söders två speciella målgörare Sara Sandberg och Hanna Åbom ypperligt.


Till matchen har coach Collgård tagit ut följande trupp: 1. Ida Lindell (mv), 2. Saga Magnusson, 3. Stina Gävbo, 4. Klara Thorsén, 5. Lisa Sundell, 7. Amanda Nordenby, 8. Camilla Erikisi, 9. Maya Pettersson, 10. Sara Sandberg , 11. Sabina Håkansson. 12. Sabina Forsberg, 13. Sandra Johansson , 14. Joline Jakobsson , 16. Freja Olofsson, 17. Anna Meijer, 18. Hanna Åbom (k) och 19. Cassandra Söder (mv).

Matchen börjar kl. 19:00

Söder Forsby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.