Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Blandat lag till Grimsta

Jag hörde förra veckan att det nog skulle bli ett ungt lag som tog sig an U21-matchen mot Brommapojkarna. Något som visat sig stämma rätt väl. A-lagets bänkspelare som var i Helsingborg igår hade nog en alltför lång (och sen) resa med sig hem till Örebro medan U19 hade match igår. Så ÖSK har fått pussla en hel del för att få ihop till en trupp. Fem spelare lånas in, några spelare från gårdagsmatchen fick inte så mycket speltid (förmodligen avsiktligt) och kan därför göra resan till Stockholm. Sedan fyller man på med spelare från U17.

”Räddningen” i den här situationen blev att man fått låna in fyra spelare samt en tränare (Bernhard Nilsson) från PSC Academy. Den amerikanska akademin har Örebro som bas under sin sverigevistelse och spelarna vill väl ingenting hellre än att få ytterligare ett tillfälle att visa upp sig. Dessutom ingår som tidigare rapporterats 18-årige Simon Karlsson från Motala AIF i kvällens trupp.

Matchtruppen:
U19: Marcus Elmersson (mv), Edwin Ahlnäs, Lukman Murad, Simon Glännestrand och Amel Rastoder.
U17: Viktor Fransilla, Joel Nilsson, Mirza Turan, Marcus Karlsson, Tim Bergström, Mikael Loön,
Testspelare: Simon Karlsson (Motala AIF), Troy Hernandez (mv, PSC ), Andy Hackbarth (PSC), Sean Toth (PSC) och Damian Caracciolo (PSC).

Lite förvånande att se Lukman Murads namn i truppen. Han har ju rapporterats vara på väg till BK Forward. Annars borde han väl ha spelat med U19 igår. Förloraren på upplägget är väl i första hand Christer Lipovac, som på det här sättet inte får spela någon fotboll alls den här helgen.

Varken ÖSK eller BP har egentligen någonting att spela för så det är troligt/möjligt att BP matchar ÖSKs laguppställning med ett lag bestående av yngre talanger.

Matchen spelas på Grimsta IP med avspark kl. 17:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.