Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Dags för revansch

ÖSKs U19-lag råkade oväntat ut för ett nederlag i den sista vårmatch i slutet av juni. En förlust med 2-0 mot Täby FK var det nog ingen som hade räknat med. I eftermiddag har ÖSK en möjlighet att ta revansch för förlusten.

Björn Cervin har kunnat nominera en stark trupp till returmötet: Marcus Elmersson (mv), Hugo Eriksson, Carl Ekstrand Hamrén, Oskar Ålgars, Andreas Klingström, Felix Möller, Anton Westerlund, Amel Rastoder, Max Lindborg, Jonathan Lundberg, William Gunnarsson, Carl Jägerhill, Viktor Franssila, Simon Glännestrand, Edwin Ahlnäs, Rickard Hallgren och Joakim Brunnberg (mv).

Saknas gör väl egentligen bara Christer Lipovac (som är i Helsingborg) och Lukman Murad (på väg till BK Forward). Ett frågetecken är dock hur hårt Björn kan matcha de mer seniora spelarna i truppen. I morgon skall ÖSK möta BP i U21-allsvenskan och många av spelarna i dagens trupp lär även finnas med i morgondagens. Det kan nog bli en hel del spelarbyten har jag en känsla av.

Matchen börjar kl. 14:30 och spelas på Behrn Arena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.