Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Föryngrat lag till Tyresö

Hanna Åbom blir ny lagkapten i ÖSK Söder.

Hanna Åbom blir ny lagkapten i ÖSK Söder.


Söderdamernas div 1-spel startar idag upp igen efter en julisemester. Ja, för de yngsta truppmedlemmarna har även juli varit en fotbollsintensiv månad med Gothia Cup framgångarna som höjdpunkt. Nu väntar ett möte med bottenlaget Tyresö FF – en match som ÖSK Söder med häng på toppen nog gärna vill vinna.

Det blir ett delvis föryngrat lag som får göra resan till Stockholms södra förorter. Flera av de mer rutinerade spelarna saknas av diverse orsaker och de flesta av luckorna har täppts till av spelare från Gothia-truppen.

Bland de spelare som saknas märks väl lagkaptenen Marie Ståhlberg mest. Hon lämnar ifrån sig sin kaptensbindel för att i stället koncentrera sig på en kommande tillökning i familjen. Med för första gången i truppen (om jag inte missat något) är multitalangen Kajsa Armborg samt Amanda Nordenby.

Uttagen spelartrupp till matchen som börjar kl. 15:00 på Tyresövallen: Ida Lindell (mv), Saga Magnusson, Stina Gävbo, Klara Thorsén, Lisa Sundell, Isa Olofsson-Lindberg, Camilla Erikisi, Maya Pettersson, Sara Sandberg, Kajsa Armborg, Amanda Nordenby, Sandra Johansson, Joline Jakobsson, Freja Olofsson, Sara Hjelm, Hanna Åbom (k) och Cassandra Söder (mv)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.