Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Träningsmatch mot PSC Academy

U17 inledde sin höstsäsong igår på bästa sätt genom att besegra Sollentuna FK med 8-2. Nu ställs U19 mot Patrick Walkers turnerande PSC Academy i en match idag med avspark kl. 12:00 på Behrn Arena. Amerikanerna är i Europa för att försöka spela sig till kontrakt med svenska/europeiska klubbar och truppen brukar hålla en rätt hög klass.

För den här matchen som får tjäna som generalrepetition inför serieomstarten på söndag mot Täby FK.

Björn Cervin har tagit ut följande lag: Marcus Elmersson – Hugo Eriksson, Carl-Ekstrand Hamrén, Oskar Ålgars, Andreas Klingström – Edwin Ahlnäs, Anton Westerlund, Amel Rastoder, Lukman Murad – Felix Möller, Simon Glännestrand,
Ersättare: Rickard Hallgren, Jonathan Lundberg, Michel Yanez, Marcus Karlsson.

PSC Soccer Academy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.