Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarinvest är beredda

I dagens papperstidning kan man läsa, att Örebro Spelarinvest är beredda på en insats om det är så att man från ÖSKs sida tycker att man behöver förstärka truppen. Det enda villkoret verkar vara, att man bara vill investera i yngre och utvecklingsbara spelare (som sedan kan säljas vidare). Initiativet till ett köp måste komma från ÖSKs sida. För ÖSKs del gäller, att löner etc. måste rymmas inom det utrymme som klubbens intäkter medger.

Från ÖSKs sida säger Magnus Sköldmark, att han inte tror på nåon snabb utökning av spelartruppen. Sköldmark betonar som alla sportchefer plägar göra, att man kontinuerligt följer utvecklingen på spelarmarknaden. Något annat kan han väl inte heller gärna säga, eftersom det skulle kunna få en prishöjande effekt vid en eventuell affär.

Bloggen anser, att om det inte blir en förstärkning med en vänsterfotad vänsterback så har man misslyckats ordentligt med rekryteringsarbetet.

 

3 kommentarer – kommentera

Mats Jernberg

Tycker man ska utöka med två spelare som motsvarade de man hade på provspel före säsongen i Portugal och Sverige. Dvs VB och forward. Forwarden kan bytas mot en giftig vänster yttermittfältare. VB borde finnas på plats till dagens U21-match då behovet varit uppenbart länge

Mats Jernberg

Man kan undra om Curt G uttalade sig för hela Spelarinvest. Hos storägarna fanns två falanger under våren Curt G resp. Jan Folke.
Undrar om Curt och Jan pratat med varandra inför NA intervju?

Vid senaste ägarmöte fanns inga planer på att satsa några pengar.

Ficedula hypoleuca

En ny vänsterback bör helst vara tillräckligt bra för att inte behöva testas i en U21-match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.