Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Premiärvinst i Götet

Bloggen befinner sig idag på resande fot med allt vad det innebär av dåliga kommunikationsmöjligheter. Jag har dock inte kunnat undgå att notera, att ÖSK Söders flicklag fick en riktigt bra start i Gothia Cups Elitklass för F17. Seger med 7-0 mot amerikanska Roanoke säger kanske mer om motståndarna än om ÖSKs prestation. Men en seger är ju ändå alltid en seger. Målgörare för ÖSK var i tur och ordning Anna Meier (1), Joline Jakobsson (1), Sabina Forsberg (2) och Sara Sandberg (3).

Resultatet blev inte sämre av att de andra två lagen i gruppen Bele Barkarby och Birmingham spelade oavgjort 2-2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.