Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara missar landskamp

Ingen landskamp för Kamara när ÖSK skall möta Helsingborg?

Ingen landskamp för Kamara när ÖSK skall möta Helsingborg?


Sierra Express Media skriver, att Alhassan Kamara blivit uttagen till den 18-mannatrupp som skall möta Seychellerna i en kvalificeringsmatch till African Cup of nations (AFCON) den 19 juli. Enligt websidan har ÖSK sagt nej till hans deltagande – något man kan göra eftersom speldagen inte är sanktionerad av FIFA.

Att ÖSK inte vill släppa iväg honom kan dock lika gärna bero på att man inte anser att han ännu är i matchform för en landskamp efter hans rehabiliteringar. Att döma av vad han visade igår mot BK Häcken är det tveksamt om han ännu har så mycket att tillföra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.