Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning 140704

Detta bildspel kräver JavaScript.

Bloggen hade sin utsände på Behrn Arena på förmiddagen. Dels för att kolla in läget i laget och dels för att se om det gick att få någon hint om hur laget kommer att ställas upp mot IFK Norrköping på söndag.

Beträffande det senare så kan man nog ta matchen mot Vålerenga som en hyfsat bra hint. Varför? är en annan fråga.

På skadesidan noterades: Ilir Berisha, Ayanda Nkili, Alhassan Kamara och William Atashkadeh deltog fullt ut inklusive några rätt intensiva delmoment/spel med boll. De kan nog alla i alla fall ta en plats på bänken.

Erik Moberg har inte kommit lika långt. Han deltog i de inledande fysmomenten men när det drog ihop sig till bollspel fick han tränar en lättare sådan under ledning av Jimmy Högberg och tillsammans med Lukman Murad. Deras dag på Vallen avslutades med en intensiv lörträning, rusher längs långsidan. Då var även Mirza Turan och Hugo Eriksson med. De senare inte på grund av skador utan på grund av att de inte fick någon plats i de nerbantade lagen som avslutade bollträningar. Så de fick springa istället.

Daniel Gustavsson kom ut ett tag på slutet. Han hade tränat inomhus i gymmet. Han gick i alla fall obehindrat, vad det verkade.

Jag träffade Samuel Mensah när jag var på väg att låsa upp cykeln. På min fråga om hans status berättade han att han räknade med/hoppades  komma igång med löpning mot slutet av månaden och sedan börja med boll en månad senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.