Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vålerenga IF – Örebro SK 2-2 (2-1)

Plats: Kadettangen, Oslo
Tid: Tisdagen den 1 juli kl. 16:00
Domare:
På TV: Nej
Web-TV: Ja, hos Vålerenga (gratis)
Publik:


Matchfakta.
03. 1-0
34. 1-1 Patrik Haginge (Wiktorsson, hörna)
37. 2-1
53. 2-2 Mohammed Saeid (Nordin Gerzic)

ÖSKs startelva: Jacob Rinne –  Patrik Haginge, Magnus Wikström, Christoffer Wiktorsson, Daniel Björnquist – Ahmed Yasin, Nordin Gerzic, Robert Åhman Persson (72), Daniel Gustavsson (42) – Kalle Holmberg (63), Marcus Pode
Ersättare: Ludwig Bergström (mv), Mohammed Saeid (42), Shpetim Hasani (63), Boris Lumbana (72), Anton Westerlund och Carl Ekstrand Hamrén.

Det verkar som om mittbackbristen tvingat in Wiktorsson i mitten igen.  Man kan väl inte undgå att fråga sig vad som hänt med Ilir Berisha. Han spelade 90 minuter i U21-matchen mot Gefle i tisdags förra veckan. Han var inte med i DM-matchen mot Sköllersta, han spelar inte i kvällens U21-match mot Brommapojkarna och han reser inte med till Oslo. Frågan är om han fått ett bakslag när det gäller skadan eller om han gått och blivit förkyld. Precis som tidigare säger ÖSK inte ett knäpp om varför Erik Moberg saknats i laguppställningarna.


Vålerenga IF: Höjdpunkter (video)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.