Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget i truppen

I Papperstidningen kan man idag läsa en artikel om DM-matchen mot Sköllersta.  Lasse Wirström, en av NA:s få kvarvarande riktiga sportjournalister, har även fått med en del information om skadeläget i truppen, vilket Bloggen tackar för.

Ilir Berisha och Robert Åhman Persson befinner sig fortfarande i en stegringsfas efter sin rehabilitering. De deltog i U21-matchen mot Gefle tidigare i veckan och får därför stå över kvällens match för att inte behöva pressas för hårt under sina resp. uppbyggnadsfaser.

Samuel Mensah meniskopererades för en månad sedan och är inte aktuell för en återkomst förrän senare i höst.

Erik Moberg och Ayanda Nkili besväras av odefinierade småskador och är ännu inte aktuella för spel. Före uppehållet led Moberg av en stukad fot och Nkili av ett krånglande knä.  Det är väl förmodligen samma skador som fortfarande gör sig påminda.

Oscar Jansson läker fortfarande sin underarm och Jacob Rinne har stukat ett finger. Så länge som det inte är ryggproblemen som krånglar till det för Rinne är det väl ok.

Alhassan Kamara och William Atashkadeh är i full träning och förväntas spela i någon av matcherna i början av nästa vecka. (U21 hemma mot BP på måndagen och sedan träningsmatchen mot Vålerenga i Oslo på tisdagen).

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.