Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Elitlägren 2014

Viktor Svensson - en av tre pojkar på årets elitläger i Halmstad.

Viktor Svensson – en av tre ÖSKare på årets pojkelitläger i Halmstad.

Just nu pågår Elitlägren i Halmstad för årskullen 1999. Flickorna har avslutat sin lägervecka idag och pojkarna reser till Halmstad på söndag. För ÖSKs del har det inte varit lika många uttagna till lägren som det varit under de senaste åren – men några spelare har trots allt tagit en plats i trupperna.

I flicktruppen som innehöll spelare från ett rätt stort antal klubbar var Emma Pettersson, Sarah Axelsson och målvakten Fanny Edwinzon uttagna. På pojksidan, som dominerades kraftigt av spelare från IK Sturehov är det också tre ÖSKare med. De är målvakten Jack Meehan, den offensiva mittfältaren Almin Masic som tillhör ÖSKs U-trupp samt mittbacken Viktor Svensson. Med på en reservlista fanns även Henrik Westher och Touma Sabbagh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.