Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvällens U-trupper

I kväll spelar både ÖSKs pojk- och juniorallsvenska lag matcher. De äldre i U19 reser till Stockholm för en match mot Täby FK medan U17 har en hemmamatch mot Assyriska FF. Till dessa två matcher har följande trupper tagits ut.

U19: Marcus Elmersson (Målvakt), Rickard Hallgren, Oscar Fardelin, Oskar Ålgars, Andreas Klingström, Joel Nilsson (u17), Anton Westerlund, Amel Rastoder, Lukman Murad, Marcus Karlsson (U17), Simon Glännestrand, Christer Lipovac, Hugo Eriksson, Max Lindborg, Carl Ekstrand Hamrén och Albin Rydberg (U16, mv).
Matchstart kl. 19:00 på Tibblevallen i Täby.

U17: Adam Nilsson (mv), Mikael Loön, Tim Bergström, Johan Sjögren, Michel Yanez, Felix Möller, Albin Ödberg, William Gunnarsson, Mirza Turan, Almin Masic, Jonathan Lundberg, John Lennartsson (mv, U16), Gabriel Fernsten (U16), Ebrima Jaiteh (U16) och Pontus Bergström (U16).
Matchstart kl 19:30 på Behrn Arena.

För U19 handlar det nog mest av allt om en dag på jobbet. För slutspel krävs minst en andraplats och dit är det långt. Risken att åkr ur serien är vid det hör laget obefintlig.

U17-laget är inblandad i en tuff strid om de fem slutspelsplatserna som erbjuds i den yngre allsvenska serien. ÖSK håller en av dessa platser nu och bör nog helst inte förlora idag. I bortamatchen mot Assyriska för några omgångar sedan vann ÖSK med uddamålet efter att ha gjort två sena mål. Assyriska visade sin klass i den senaste omgången då de besegrade BK Häcken. Motståndarna från Assyriska spelar för att behålla sin plats i den högsta pojkallsvenska serien. En svår men på inget vis omöjlig uppgift. ÖSK mönstrar ett starkt lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.