Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Match mot Vålerenga den 1 juli

ÖSK skriver idag (och NA gjorde det redan i går) att ÖSKs träningsmatch mot Vålerenga kommer att spelas den 1 juli på bortaplan i Oslo. Samtidigt bekräftar man DM-matchen mot Sköllersta IF den 27 juni. Det här innebär att det nog blir en hel del pusslande när lagen skall sättas samman för match under den kommande veckan. För ÖSKs olika representationslag (U17, U19, U21 och A-lag) ser nu kalendern ut på följande sätt:

24 juni tis 18:00 ÖSK U21 – Gefle IF U21 allsvenskan Behrn Arena
26 juni tor 19:00 Täby FK – ÖSK U19 U19 allsvenskan Tibblevallen
26 juni tor 19:30 ÖSK U17 – Assyriska FF U17 allsvenskan Behrn Arena
27 jun fre 19:00 Sköllersta IF – ÖSK Elitfotboll DM Herr Sköllervallen
30 juni mån 18:30 ÖSK U21 – Brommapojkarna U21 allsvenskan Behrn Arena
01 juli tis 16:00 Vålerenga IF – ÖSK Träningsmatch Oslo

Vi får se hur man får ihop det. Det lutar väl mot att det blir en hel del A-truppsspelare mot Gefle i U21-matchen eftersom U19 och U17 har match två dagar senare.  Till DM-matchen där det inte finns några åldersbegränsningar och man kör med avbytare i stället för ersättare blir det nog mest spelare från A-truppen. Mot Brommapojkarna bli det sedan mest juniorer av allt att döma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.