Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Dam: Toppmatch mitt i veckan

Kapten Ståhlberg reser till Västerås för att hämta hem tre friska poäng i kvällens toppmatch i damettan.

Kapten Ståhlberg reser med söderdamerna till Västerås för att hämta hem tre friska poäng i kvällens toppmatch i damettan.

Lagen i damernas div 1-serie jobbar hårt för att kunna avsluta sin vårsäsong i tid före semestermånaden juli – två omgångar återstår.  Detta är väl anledningen till att ÖSK Söder Dam och Västerås BK30 har valt en onsdagskväll för sitt möte. Jo, midsommar spelar säkert in också. Det är ju bra att ha allt avklarat innan helgens alla åtaganden skall börja infrias.

Det är alldeles säkert två revanschsugna lag som möts på Ringvallen i Västerås i kväll. ÖSK Söder tappade en till synes söker 2-0 ledning i lördagens toppmatch mot serieledarna från IFK Nyköping. Västerås BK30 hade möjligheten att ta över i tabelltoppen tack vare Söders oavgjorda resultat, men ligger nu i stället på fjärde plats efter en lite förvånande bortaförlust mot Enskede IK, som vann tack vare matchens enda mål.

ÖSK Söder verkar inte ha några problem med sin trupp och kallar en i princip oförändrad matchtrupp till toppmötet.  På sin hemsida skriver man att det blir följande spelare som reser till Västerås: Ida Lindell (mv), Saga Magnuson, Stina Gävbo, Ida Scherling, Lisa Sundell, Marie Ståhlberg (k), Camilla Erkisi, Sophie Sörqvist, Sara Sandberg, Sabina Håkansson, Hanna Holmgren Karlsson, Sandra Johansson, Joline Jakobsson, Freja Olofsson, Emma Tivemo, Hanna Åbom och Cassandra Söder (mv).


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.