Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atashkadeh tränar

I en liten skadeuppdatering rapporterar NA idag i sin pappersedition, att William Atashkadeh är tillbaka i full träning efter sin X:e skada. Så bra att han får några minuter i dagens match mot AIK är han dock inte. ÖSK har hemmamatcher i U21-serien den 24 (Gefle IF) och 30 juni (Djurgårdens IF). Då kan man kanske få en möjlighet att testa hur skadefri han egentligen är den här gången.

Alhassan Kamara är annars den spelare som ligger närmast en återkomst, enligt tidningen. Inget är dock aktuellt för hans del i dagsläget och knappast för U21-matcherna heller. Han rehabtränar fortfarande och ÖSKs läkare Ulf Nordström verkar inte vilja lämna någon detaljerad prognos. När det gäller Oscar Jansson så går det åt rätt håll, men han verkar inte vara aktuell för spel vid omstarten mot IFK Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.