Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Återbud från Rinne

Jacob Rinne tvingas lämna återbud till U21-landslaget.

Jacob Rinne har lämnat återbud till U21-landslaget.

Svenska Fotbollsförbundet skriver på sin hemsida, att Jacob Rinne lämnat återbud till de kommande två U21-landskamperna.

SvFF: Linde ersätter Rinne i U21-truppen

Det fanns en del orostecken inför matchen mot Djurgården då Jacob inte kunde vara med på uteträningen dan före dan. Orsaken beskrevs då som en viss stelhet i ryggen. Förmodligen är det samma problem som spökar igen och som gör att Jacob inte vill riskera något i onödan. Under Djurgårdsmatchen fanns det iofs. ingenting som tydde på att han skulle hindras av ryggproblem i sitt agerande.

Under fjolåret missade Jacob stora delar av säsongen (hos Forward) på grund av problem med ryggen. Det är bara att hoppas att det inte är samma problem som han drabbas av igen.

Tillägg: Jo, det är ryggen som ”spökar” igen.
NA skriver: Men något spel i U21-landslaget kommer det ej att bli för 20-årige Rinne, eftersom han har tackat nej till matcherna. Det är en gammal ryggskada som har gjort sig påmind.
– Den har kommit tillbaka under den senaste månaden, så jag har fått spela på smärtstillande. Nu när vi har uppehåll i allsvenskan ett tag, så är det lägligt att vila ryggen. Det är därför jag tackar nej till landskamperna, säger Jacob Rinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.