Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stipendiater

Det råder en viss förrvirring (för min egen del) om hur det egentligen hänger ihop med de stipendier som Tioårsföreningen delade ut igår. Jag skrev att ÖSK Söders målvakt Ida Lindell blivit uppmärksammad. Men det var uppenbarligen fler som prisades.

ÖSK Söder Dam skriver idag på sin hemsida, att utöver Ida så delades även stipendier ut till Klara Thorsén och Sabina Forsberg. Dessutom har en av bloggens läsare uppmärksammat, att Mirza Turan, lagkapten i ÖSKs U17-lag, stipendierades.

Även om det inte direkt berör ÖSK Fotbolls verksamhet (utöver för Mirza då) så vore det bra om man kunde skriva några rader om den ceremoni som arrangerades under halvtidspausen. Tioårsklubben har såvitt jag vet ingen egen hemsida, där man kan ta del av pristagare om motivationer. Hos söderdamerna (länken ovan) kan man i alla fall läsa vad som gäller för de kvinnliga stipendiaterna, men det är nog inte så många som hittar dit utöver de som redan är insatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.