Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träning 140528

Både Marcus Pode och Christoffer Lipovac körde andra "halvlek" utan väst.

Både Marcus Pode och Christoffer Lipovac körde andra ”halvlek” utan väst.

Besökte Behrn Arena på förmiddagen för att kolla läget inför matchen mot Djurgården i övermorgon. Av spelarna med potential för en notering på Eländeslistan var både Ilir Berisha och Robert Åhman Persson med fullt ut. De ser ut att vara helt integrerade i truppen nu. Övriga spelare på skadelistan med undantag för Samuel Mensah höll sig undan. Samuel använder dock fortfarande kryckor så det lär ta ett tag innan han är spelklar igen. Erik Moberg satt ju trots allt på bänken mot Elfsborg, men han syntes inte till.

En annan spelare som saknades var Jacob Rinne. Han ersattes av Marcus Elmersson från U-truppen. Jag hörde efter träningen, att Jacob har haft känningar av en rygg som är lite stel. Därför tog man det lugnt med honom, men det skall inte vara någon fara med deltagandet mot Djurgården för hans del.

Riktigt hur P-O tänkt sig att ställa upp laget mot Djurgården var det svårt att räkna ut. Han blandade nämligen om rätt friskt mellan första och andra ”halvlek”. Jag tyckte att han ställde upp sitt lag i något som närmast liknade en 4-1-4-1 uppställning. Balansspelare i den första halvleken var Mohammed Saeid och i den andra Robert Åhman Persson. Övriga byten i halvtid var Ilir Berisha som tog över efter Ayanda Nkili. Marcus Pode spelade under den andra delen på vänsterkanten där Daniel Gustavsson hållit till i den första. Ingen av dem slickade dock kantlinjen. Innanför sig i båda sessionerna hade de Kalle Holmberg, som alltså hade samma position till vänster som Nordin Gerzic hade till höger. Ensamanfallare agerade Shpetim Hasani till att börja med innan han blev avbytt av Christer Lipovac.

Lite väl många byten och nya placeringar för att man skall kunna räkna ut hur P-O tänker matcha sitt lag den här gången.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.