Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U15: Oavgjort i Karlstad

ÖSKs yngsta U-lag har varit i Karlstad i kväll och mött Carlstad United i den regionala serien. Ett oavgjort 1-1 resultat var väl inte riktigt det resultat man hade hoppats på. Men lagets tränare Ted Larsson tyckte i alla fall att spelet stämde rätt bra.

Enligt Fotbollförbundets matchraport som än så länge bara är preliminär så startade ÖSK med följande spelare: Simon Bladh (mv), Hassan Hussain, Samuel Brunnberg, Samuel Oskarsson, Sebastian Ternevid, Viktor Petersson Svensson, Anton Söderman, Sebastian Carone, Henrik Westher, Touma Sabbagh och Mesbah Nazari.
På bänken satt: Ramin Khalifazada, Adam Fredriksson, Beroa Rahman, Carl Henning och Mattias Sjöberg (k)

Det bör väl ha varit första matchen för målvakten Simon Bladh efter en rätt lång skadefrånvaro. Hassan Hussain gjorde ett inhopp i den förra matchen efter sina två skador och fick alltså förtroendet den här gången att vara med från start.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.