Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inte så farligt med Kamara

Alhassan Kamara: Missar bara två matcher.

Alhassan Kamara: Missar bara två matcher.

NA rapporterade efter förmiddagens träning, att Alhassan Kamara skadat sitt knä igen. Nu har man haft tid att undersöka skadan och den är inte alls lika allvarligt som man kanske först befarade. Det rör sig ”bara” om en mindre blödning i knäet. Rehabiliteringsprognosen är dessutom positiv. Kamara kommer att missa morgondagens match mot Elfsborg och dessutom våravlutningen mot Djurgården kommande fredag. Men efter VM-uppehållet räknar man med att han skall vara fullt spelbar igen.

Att det gick att magnetröntga skadan redan i dag är givetvis enbart det ett positivt besked. Normalt brukar man få lov att vänta ett tag tills eventuella svullnader har gått ner, men i det här fallet verkar det inte alls ha varit någon svullnad som omöjliggjorde undersökningen.

NA: ”Crespo” om läkarnas besked

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.