Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Bortamatch i Karlstad

ÖSKs U17-lag reser i eftermiddag till Karlstad för att i pojkallsvenskan möta Carlstad United. På papperet ser det inte ut att vara de svåraste motståndarna i serien eftersom de ligger näst sist i serien. En del av deras hittillsvarande resultat ser dock helt ok ut. Bland annat oavgjort mot Vasalund (som besegrade ÖSK) och mot BK Häcken.

ÖSK har lagt ut kvällens trupp på hemsida och i den saknas några namn, bland annat Felix Möller och Marcus Karlson, målgörarna i helgens möte med Lärje/Angered. I de saknades ställe har man fyllt på med fyra spelare från U16 plus en reservmålvakt från samma trupp.

Uttagna till matchen är följande spelare: Joakim Brunnberg (mv), John Lennartsson (mv, U16), Tim Bergström, Ridwan Ikar Amin, Michel Yanez, Johan Sjögren, Albin Ödberg, Joel Nilsson, Mikael Loön, William Gunnarsson, Jonathan Lundberg, Almin Masic, Gabriel Fernsten (U16), Jacob Pehrsson (U16), Ebrima Jaiteh (U16) och Hugo Ljunglöf (U16).

Resultat: Det blev förlust efter det att hemmalaget gjort matchens enda mål i den 83:e minuten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.