Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Slutspelat i DM

ÖSK Söders deltagande i årets DM-turnering avslutades igår då de i den första cupdels-matchen besegrades av FK Bosna 92 med 5-2. En på det hela taget väntad vinst eftersom det skiljer två divisioner mellan lagen och Bosna dessutom kom till spel med vad som verkar ha varit ett rätt starkt lag.

Söders båda mål gjordes på två bonusstraffarna som slog in av Davide Bracaglia resp. Vedran Ljuboja. Hos Bosna fanns det några före detta ÖSKare med i målprotokollet, nämligen Almin Tahiri, Osama Hamed och Muamer Sepic.

I nästa omgång som är åttondelsfinalen går ÖSK Elitfotboll in i turneringen. De kommer att få möta segrarna i matchen mellan Sköllersta (numera i div 6) och Mårten Erikssons jättedödare från Nora-Pershyttan. Det senare laget har ju kvalificerat sig till den första omgången i Svenska Cupen genom att i distriktskvalet besegra Karlslund, Forward och Sturehov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.