Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lördagens U-matcher

Det blev blandade resultat på lördagen, då ÖSKs U19- och U17 lag spelade sina matcher i pojk- resp. juniorallsvenskan. På hemmaplan besegrade U17 Lärje/Angered med 4-2 medan U19 fick se sig besegrade på bortaplan av Hammarby med 3-1.

ÖSK har inte skrivit något om matcherna än. När det gäller U17 kan man i matchrapporten se att det inte verkar ha varit någon lätt seger mot Lärje/Angered. Efter en mållös första halvlek tog Lärje/Angered ledningen – två gånger om dessutom. Vid båda tillfällena kvitterade Felix Möller som sedan dessutom ökade på med ett tredje mål. ÖSK- ledningen för första gången i matchen kom inte förrän i den 82:a minuten. I den 86:e ökade sedan Marcus Karlsson på till 4-2 och då var väl det hela avgjort, antar jag.

ÖSK startade matchen med följande spelare: Jonathan Lundberg, Joel Nilsson, Ridwan Ikar Amin, Michel Yanez Hernandez, Felix Möller, Almin Masic, Marcus Karlsson, Mirza Turan (k), Johan Sjögren, Mikael Loön och Joakim Brunnberg (mv).
På bänken satt: Albin Ödberg, William Gunnarsson, Albin Rydberg (U16, mv) och Viktor Franssila.


När det gäller U19-matchen finns det en rätt fyllig matchrapport hos Hammarby IF. Sedd med hemmaögon verkar man inte ha tyckt att ÖSK var speciellt bra och att hemmasegern var rättvis. Det kan den ju ha varit också även om det av matchförloppet att döma mycket väl kunde ha blivit oavgjort 2-2. Hammarby tog både ledningen och utökade den i den första halvleken. Lukman Murad reducerade på vad som verkar ha varit en frispark efter 67 minuter. Hammarbys 3-1 mål kom sedan i den sista matchminuten (eller rent av på övertid).

ÖSK startade matchen med följande spelare: Oskar Ålgars, Oscar Fardelin, Max Lindborg, August Viklund, Lukman Murad, Amel Rastoder, Hugo Eriksson, Marcus Elmersson (mv), Carl Ekstrand Hamrén, Simon Glännestrand och Anton Westerlund (k).
På bänken satt: Filip Rinne (mv), Carl Jägerhill, Andreas Klingström och Tim Bergström.

Hammarby IF: Hammarby U19 – Örebro SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.