Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollsöndag på Apalby

Goda råd för Söder Dams utvecklingslag

Goda råd för Söder Dams utvecklingslag. (Foto: Förmodligen Jonas Ask).

ÖSK Söder Dam har i år ett andralag som spelar i en utvecklingsserie tillsammans med lag från Örebro län och Västmanland. Tyvärr har Bloggen tvingats att dra ett uppföljningsstreck mellan A- och utvecklingslaget. Man hinner inte med hur mycket som helst, även om man skulle vilja. Men när den här bilden dök upp på Söderdamernas hemsida kunde jag inte motstå frestelsen att publicera. Tjejerna i laget (som inkluderar bänkspelare från A-laget) har hittills spelat och vunnit sina två matcher. På hemmaplan i regn och rusk mot Västerås BK 30 med 5-2 och i dag på bortaplan i högsommarväder mot Västerås IK med 2-1.

Söder Dam: Andra raka i U-serien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.