Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söder Herr: Saved just before the bell

Johan Karlsson: Poängräddare i Frövi

Johan Karlsson: Poängräddare i Frövi

ÖSK Söders herrlag var i går kväll i Frövi och räddade en poäng genom ett kvitteringsmål i den 90:e matchminuten – eller om det rent av var på övertid. Det poängräddande målet gjordes av Johan Karlsson. Oavgjorda resultat efter starka slutspurter verkar vara på väg att bli något av lagets specialiteter denna säsong. Fem matcher spelade med tre oavgjorda och vardera en förlust och en vinst har dock inte räckt för att avlägsna laget speciellt långt från det hemska nedflyttningsstrecket även om marginalen för tillfället är tre poäng och fyra mål.

Närmast på programmet står nu en DM-match mot FK Bosna 92.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.