Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Semifinal i ligacupen

I eftermiddag på den något märkliga matchtiden 14:00 möter ÖSK BK Häcken i en semifinal i Ligacupen. (Går inte spelarna i skolan?).

ÖSK kommer till match med följande trupp:  Marcus Elmersson (mv), Filip Rinne (mv), Oskar Ålgars,  Simon Glännestrand, Max Lindborg, August Viklund, Lukman Murad, Amel Rastoder, Oscar Fardelin, Carl Jägerhill, Andreas Klingström, Anton Westerlund, Hugo Eriksson, Joel Nilsson, Felix Möller, Christer Lipovac, Carl Ekstrand Hamrén och Mirza Turan.

Matchen spelas på Behrn Arena och det är fri entré. (Bloggen har tyvärr inte möjlighet att rapportera från matchen).

Resultat: ÖSK är snabba och strax efter det att matchen är slut rapporterar man att ÖSK förlorade matchen med 4-2. Avgörandet kom i den 68:e minuten då Häcken gjorde mål på en hörna. Tyvärr inte den första gången som laget visar upp en svaghet just i det momentet. Mot Älvsjö i lördags blev det två baklängesmål i samband med hörnor. Häckens fjärde mål kom sedan i slutet av matchen och ÖSK gick fram med mer spelare för att försöka få till en kvittering: Det är sådant som händer.

Matchfakta (från ÖSKs hemsida):
09. 0-1
30. 1-1 Lukman Murad (Christer Lipovac)
58. 2-1 Christer Lipovac
62. 2-2 (straff)
68. 2-3 (hörna)
86. 2-4

Laguppställning: Marcus Elmersson – Hugo Eriksson, Oscar Fardelin, Oskar Ålgars, Andreas Klingström (73) – Carl Jägerhill (68), Anton Westerlund (k), Amel Rastoder (68), Lukman Murad – Christer Lipovac, August Viklund
Avbytare: Filip Rinne (mv), Max Lindborg (68), Felix Möller (68), Carl Ekstrand Hamrén (73), Joel Nilsson, Mirza Turan och Simon Glännestrand

Tillägg.

BK Häcken: Finalplatsen säkrad

Några bilder av Peter Fardelin från matchen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.